ΑΡΧΙΚΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Greek English
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Contacts ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Αν έχετε ηλεκτρονικά προβλήματα αυτοκινήτου, μπορούμε να τα διορθώσουμε για εσάς!

Ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Έπειτα από πολλές ερωτήσεις πελατών μας μέσω e-mails και προς ενημέρωσή σας σχετικά με τις λεπτομερείς υπηρεσίες μας:

Μπορούμε να διασφαλίσουμε πως μπορούμε να παρέχουμε σε εσάς την υποστήριξη που χρειάζεστε σε ΟΠΟΙΟ πρόβλημα μπορεί να έχετε, δεν θέλουμε να «φορτώνουμε» την σελίδα μας με περιττές πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε διότι θέλουμε να το κρατήσουμε απλό και εύχρηστο.

Μερικές από τις ειδικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που μπορούμε να παρέχουμε σε εσάς:
- Επισκευή ESL στα Mercedes (π.χ. W204), δημιουργία κλειδιού μέσω της EZS (χωρίς να χρειαζόμαστε τίποτα άλλο από εσάς).
- Επισκευή εγκεφάλου A-class με βλάβη στον μετρητή αέρα.
- Επισκευή εγκεφάλων αερόσακου των πιο νέων και τελευταίων εκδόσεων με τις τελευταίας γενιάς επεξεργαστών.
- Επισκευή κολόνων τιμονιού (αισθητήρες γωνίας με μηδενισμό σε εμάς).
- Κωδικοποίηση εγκεφάλων ηλεκτρικού τιμονιού.

Και πολλά άλλα. Τι προβλήματα μπορούμε να λύσουμε;

Εγκέφαλοι, ιμομπιλάϊζερ, μονάδες αερόσακων, κλειδιά, καντράν, κ.τ.λ.

ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ
Κατεστραμμένοι ή κλειδωμένοι εγκέφαλοι, συνδεσιμότητα και προγραμματισμός για μεταχειρισμένους εγκεφάλους έτοιμοι να λειτουργήσουν στο αυτοκίνητο.

Μονάδες ελέγχου αερόσακων
Έπειτα από τρακάρισμα του αυτοκινήτου σας η μονάδα ελέγχου του αυτοκινήτου κλειδώνει και πρέπει να αγοράσετε μία καινούργια ή μεταχειρισμένη. Οπότε, ΜΗΝ τον κάνετε επειδή μπορούμε να αναστοιχειοθετήσουμε την αρχική μονάδα και να την κάνουμε έτοιμη να λειτουργήσει ξανά όπως πριν το ατύχημα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε πρόσθετο κόστος για την αντικατάσταση της μονάδας. Εμείς «καθαρίζουμε» τους κωδικούς βλαβών από τον εγκέφαλο με καμία άλλη αλλαγή ή διόρθωση στην μονάδα .

Ιμομπιλάϊζερ - κλειδιά
Μπορούμε να βρούμε τον κωδικό ιμομπιλάϊζερ από οποιοδήποτε αυτοκίνητο και μπορούμε να κάνουμε νέα κλειδιά για το αυτοκίνητό σας ακόμα και αν τα κλειδιά σας έχουν χαθεί και μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το ιμομπιλάϊζερ από το αυτοκίνητό σας αν το θέλετε.

Καντράν - πίνακας οργάνων
Κατεστραμμένες οθόνες (Mercedes, BMW και άλλα) . Αν είχατε πρόβλημα με ένα κατεστραμμένο καντράν και έπρεπε να αγοράσετε ένα καινούργιο, εμείς μπορούμε να «γράψουμε» τα ίδια χιλιόμετρα ή μίλια του παλιού καντράν στο καινούργιο σας ή αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα καινούργιο ή μεταχειρισμένο μπορούμε να προσπαθήσουμε να βρούμε ένα για εσάς.πάνω

Με ποια αυτοκίνητα δουλεύουμε;

Δουλεύουμε με αυτά τα αυτοκίνητα: Opel, VW, BMW, Audi, Citroen, Peugeot, Renault, Skoda, Volvo, Mercedes, Mini Cooper, Fiat, Alfa Romeo, Seat, Saab, Rover, Lancia, Lexus, Toyota, Hyundai, Honda, Mazda, Mitsubishi, Suzuki, Nissan, Subaru, Daewoo, Daihatsy, KIA, Ford, Chrysler, Chevrolet.

Αν το αυτοκίνητό σας δεν είναι στην λίστα στείλτε μας ένα e-mail για να ζητήσετε για το πρόβλημά σας! πάνω

Πως μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα του αυτοκινήτου μου;

Στείλτε σε εμάς ένα e-mail με όλες τις πληροφορίες του αυτοκινήτου σας (τύπος, χρονολογία, κυβικά.) και λεπτομερείς πληροφορίες για το πρόβλημά σας (κλειδωμένος αερόσακος, εγκέφαλος μετά από τρακάρισμα κ.τ.λ.) μετά θα σας απαντήσουμε για να διορθώσουμε το πρόβλημα.

Με υπηρεσία ταχυμεταφοράς μπορούμε να παραλάβουμε την μονάδα από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο, να τη διορθώσουμε και έπειτα να την στείλουμε πίσω σε εσάς έτοιμη να δουλέψει.

Εάν είσαστε ηλεκτρονικός αυτοκινήτων μπορείτε να ζητήσετε για αρχεία από εμάς για να σας βοηθήσουμε στην δουλειά σας. (ιμομπιλάϊζερ, αερόσακοι, καντράν κ.τ.λ.) πάνω

Πώς να στείλω την μονάδα μου για επισκευή σε εσάς;

DHL
Συνεργαζόμαστε με την DHL. Όταν παραλάβουμε την μονάδα μπορούμε να την επισκευάσουμε την ίδια ημέρα και να την στείλουμε πίσω σε εσάς την επόμενη ημέρα αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή. Το κόστος για την κάθε υπηρεσία μαζί με τα έξοδα μεταφορά είναι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση αλλά ο πελάτης θα το γνωρίζει από το πρώτο e-mail.

Αφού μιλήσουμε μαζί σας μέσω e-mail, MSN ή Skype, θα σας δώσουμε την διεύθυνσή μας για να μας στείλετε την μονάδα σας ή αφού λάβουμε την διεύθυνσή σας θα στείλουμε την DHL να παραλάβει την μονάδα από εσάς το συντομότερο δυνατό (αν η DHL μπορεί να εξυπηρετήσει την συγκεκριμένη διεύθυνση). πάνω

Πως μπορείτε να μας βρείτε;

Με ένα απλό e-mail, MSN ή Skype (δείτε την σελίδα επικοινωνίας) μπορείτε να μοιραστείτε το πρόβλημά σας και μπορούμε να σας δώσουμε την απαραίτητη λύση! πάνω

Πότε και πως μας πληρώνετε;

paypal
Μας πληρώνετε όταν η δουλειά τελειώσει και η μονάδα σας διορθωθεί ή όταν λάβετε τα αρχεία μέσω - email.
Για πιο γρήγορη και σίγουρη πληρωμή δουλεύουμε με PayPal αλλά αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal μπορείτε να ζητήσετε για διαφορετικές μεθόδους πληρωμής (Western Union, τραπεζική συναλλαγή ή άλλο). πάνω